Acelera Pyme la Ribera en Alzira Ràdio

L’equip d’Acelera Pyme la Ribera presenta el seu servei al programa de ràdio El dia per davant d’Alzira Ràdio, per donar a conèixer els avantatges que ofereix de manera gratuïta a les empreses la Mancomunitat de la Ribera Alta i que centra en la digitalització de les empreses de la zona i els seus beneficis.

En la societat actual, la tecnologia està evolucionant a una velocitat increïble, i les empreses han de mantenir-se al dia si volen ser competitives. La digitalització pot ajudar a les empreses a millorar la seva eficiència i productivitat, i també a reduir costos.

Per això, l’ajuda del KIT Digital que ofereix Acelera Pyme la Ribera és una gran oportunitat per a les empreses de la zona. El KIT Digital és una eina que permet a les empreses adaptar-se als reptes digitals i millorar el seu rendiment. Aquesta ajuda ofereix a les empreses un assessorament personalitzat, una formació especialitzada i el finançament per a la implantació de solucions digitals.

No totes les empreses poden beneficiar-se de l’ajuda del KIT Digital. Aquesta ajuda està destinada a les petites i mitjanes empreses de la Ribera Alta que necessiten millorar el seu rendiment i adaptar-se a les noves tecnologies. Els sectors prioritaris són el turisme, la indústria alimentària, el sector primari i les empreses que ofereixen serveis a la comunitat.

Per a contactar amb Acelera Pyme la Ribera i sol·licitar ajuda del KIT Digital, les empreses interessades poden visitar la seva pàgina web htttp://acelerapymelaribera.com o mitjançant els telèfons de contacte. A més a més, l’equip d’Acelera Pyme la Ribera ofereix sessions informatives per a aquelles empreses que vulguin obtenir més informació sobre el programa.

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.