EAUTOP 23 nous projectes territorials per al reequilibri i l’equitat – emprenedoria i microempreses

OBJECTIU DE L'AJUDA
Fomentar l’emprenedoria en municipis en situació o risc de despoblament, així com l’emprenedoria verda i digital en la Comunitat Valenciana, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)
DESCRIPCIÓ DE L'AJUDA

Ampliació del termini i del pressupost de l’ajuda “EAUTOP 23 nous projectes territorials per al reequilibri i l’equitat – emprenedoria i microempreses”, per al foment de l’emprenedoria en municipis en situació o risc de despoblament, així com l’emprenedoria verda i digital en la Comunitat Valenciana, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

Es tracta d’ajudes per un import de 5.000 euros a preu fet per persona beneficiària per a les persones que es constituïsquen en personal treballador autònom o per compte propi (també membres de societats civils i de comunitats de béns).

L’activitat autònoma haurà d’haver-se iniciat en el període comprés entre l’1 de gener de 2023 i el 30 de juny de 2023 i s’haurà de complir almenys una de les següents condicions:
1. Desenvolupar l’activitat en algun dels municipis destinataris en 2022 del Fons de Cooperació Municipal per a la lluita contra el despoblament dels municipis de la Comunitat Valenciana (a la Ribera Alta, sols Antella; a la Ribera Baixa, Llaurí).
2. Desenvolupar una activitat que contribuïsca a la transició ecològica o a la transició digital (necessari informe d’entitat del Mapa d’Entitats de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana).

S’ha incrementat també el pressupost en 4.000.000 euros.

La sol·licitud es farà preferiblement de forma telemàtica (https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=23170&version=amp).

AVÍS LEGAL.

La informació que es mostra en aquesta pàgina fa referencia a ajudes de tercers publicades per l’interés general de les empreses possibles beneficiàries. La informació publicada en cap cas serà vinculant i pot contindre errades de reproducció o traducció. Per a qualsevol aclariment disposeu de la informació oficial relativa a la convocatòria. Utilitzeu les fonts oficials.

Dririgida a: Autònoms

Import subvencionable:

5.000

Pressupost mínim:

Termini de la l’ajuda:

30/06/2023

Entitat gestora:

Tipus d’ajuda:

Per a més informació contacteu amb Acelera Pyme la Ribera de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Comparteix o envia

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.