Programa Activa Creixement: potencia el creixement de la teua PIME

OBJECTIU DE L'AJUDA
El Programa Activa Creixement ofereix el diagnòstic i anàlisi interna de l’empresa i del model de negoci a fi de detectar les àrees potencials de creixement, per a l’elaboració d’un Pla de Creixement amb proposta d’accions de millora concretes en alguna de les següents àrees, entre altres: innovació, recursos humans, operacions, digitalització, màrqueting i comercialització i finances. Aquest Pla recollirà les línies estratègiques en les quals l’empresa ha de treballar i definirà el full de ruta per a posar en marxa cadascuna de les accions proposades.
DESCRIPCIÓ DE L'AJUDA

Activa Creixement pertany a la família de programes “Activa”, impulsats per la Secretaria General d’Indústria i de la PIME (SGIPYME) del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

DESTINATARIS:

El Programa està orientat a tot tipus de PIMES, especialment les petites empreses amb capacitat de creixement empresarial.

DESCRIPCIÓ D’ACTUACIONS:

El programa consisteix en la concessió d’ajudes en espècie, en règim de concurrència no competitiva, dirigides a empreses que tinguen la condició de PIME (segons Ordre de Bases ICT/819/2022, de 12 d’agost – BOE de 25 d’agost de 2022). Es resoldran per ordre cronològic de presentació de sol·licitud.

L’assessorament es prestarà a través de reunions individualitzades amb les empreses en la seu d’aquestes, treball remot de l’entitat especialitzada i la realització de tallers temàtics en les àrees d’especialització que ajuden l’empresa beneficiària a definir el procés d’implantació de les accions recollides en el Pla de Creixement.

Com a regla general, la duració del programa serà de quatre mesos per a cada empresa beneficiària, amb un mínim de 50 hores d’assessorament i contemplant-se les següents etapes:

  1. Diagnòstic i anàlisi interna de l’empresa.
  2. Elaboració d’un Pla de Creixement.
  3. Taller grupal i tancament de la prestació del servei.

COBERTURA: 100%, fins un màxim de 6.150 € en el programa Activa Creixement.

TERMINI:

  • A partir del 05/09/2023, fins a esgotar el crèdit.
  • Concessió per ordre cronològic de presentació de sol·licituds.
  • Tenen consideració d’ajudes de minimis.

ENTITAT CONVOCANT: Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Fundació EOI, F.S.P.

DOCUMENTACIÓ I ENLLAÇOS:

AVÍS LEGAL.

La informació que es mostra en aquesta pàgina fa referencia a ajudes de tercers publicades per l’interés general de les empreses possibles beneficiàries. La informació publicada en cap cas serà vinculant i pot contindre errades de reproducció o traducció. Per a qualsevol aclariment disposeu de la informació oficial relativa a la convocatòria. Utilitzeu les fonts oficials.

Dririgida a: Tot tipus d’empresa

Import subvencionable:

6150

Pressupost mínim:

Termini de la l’ajuda:

Entitat gestora:

Tipus d’ajuda:

Per a més informació contacteu amb Acelera Pyme la Ribera de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Comparteix o envia

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.