Subvenció Innova – Innovació de pime 2023 ( 2ª edició)

OBJECTIU DE L'AJUDA
Realització de projectes innovadors que redunden en una major competitivitat de les empreses i que tinguen resultats tangibles al final del termini d’execució del projecte. Els projectes d’innovació podran desenvolupar-se en quatre actuacions: desenvolupament de nous productes (INNOVAProD-CV); posada en marxa o readaptació de processos mitjançant l’aplicació de metodologies de millora contínua i amb criteris d’ecoeficiència (INNOVAProC-CV); transformació digital per a la implantació de la indústria 4.0 (INNOVAi4.0-CV); desenvolupament de solucions TEICs innovadores que no suposen desenvolupaments a mesura (INNOVATeiC-CV); El Programa podrà comptar amb finançament fins al 60% de la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.
DESCRIPCIÓ DE L'AJUDA

 

Dirigit a: PIME

Presentació sol·licituts:Des del 09/01/2024 fins al 22/02/2024 (a les 23.59:59 hores) segons condicions de la convocatòria del programa publicada en el DOGV núm. 9752 de data 26/12/2023

Termini d’execució (i període subvencionable de la despesa): Haurà d’iniciar-se amb posterioritat a l’1 de gener de 2024 i podrà finalitzar-se fins al 30/06/2025

Termini de justificació (i període subvencionable del pagament): fins al 2/10/2025

Empreses Beneficiàries:

PIME amb seu social i establiment de producció situat en la CV en el moment de la sol·licitud, excepte les que desenvolupen activitats financeres o immobiliàries, que complisquen a més amb els requisits que es detallen a continuació, segons l’actuació a la qual concórreguen:
  • InnovaProD (producte): Desenvolupar activitats enquadrades en algun dels epígrafs de la secció C-Divisions 10 a 33 de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques (CNAE 2009) i comptar amb almenys dues persones com a personal propi que siguen treballadores per compte d’altri o cooperativistes, consignades en el rebut de liquidació de cotitzacions de la Seguretat Social corresponent al segon mes anterior a la data de sol·licitud d’ajuda.
  • InnovaProC (proccessos): Desenvolupar activitats enquadrades en la secció C – Divisions 10 a 33-, o Secció H – Divisions 49 a 52, sempre que les activitats de transport i emmagatzematge siguen referides a mercaderies, de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques (CNAE 2009) i comptar amb almenys dues persones com a personal propi que siguen treballadores per compte d’altri o cooperativistes, consignades en el rebut de liquidació de cotitzacions de la Seguretat Social corresponent al segon mes anterior a la data de sol·licitud d’ajuda.
  • Innovai4.0 ( tranformació digital): Desenvolupar activitats enquadrades en la secció C – Divisions 10 a 33-, o Secció H – Divisions 49 a 52, sempre que les activitats de transport i emmagatzematge siguen referides a mercaderies, de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques (CNAE 2009) i comptar amb almenys dues persones com a personal propi que siguen treballadores per compte d’altri o cooperativistes, consignades en el rebut de liquidació de cotitzacions de la Seguretat Social corresponent al segon mes anterior a la data de sol·licitud d’ajuda.
  • InnovaTeiC (tecnologia 4.0): Desenvolupar activitats enquadrades en algun dels epígrafs de la secció C-Divisions 26 a 30-, o Secció J – CNAE 5821, 5829, 6311, 6312 i Divisions 61 a 62 de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques (*CNAE 2009) i comptar amb almenys dues persones com a personal propi que siguen treballadores per compte d’altri o cooperativistes, consignades en el rebut de liquidació de cotitzacions de la Seguretat Social corresponent al segon mes anterior a la data de sol·licitud d’ajuda.
Tipus Ajuda: 

Subvenció calculada com un percentatge sobre els costos considerats com a subvencionables, amb una quantia variable en funció de la grandària d’empresa:

Petita empresa: fins al 45%
Mitjana empresa: fins al 35%

Requisits dels projectes:

• Els projectes hauran d’iniciar-se amb posterioritat a l’1 de gener de 2024, i no hauran d’haver conclòs materialment ni haver-se executat íntegrament abans que es presente la sol·licitud.
• Els resultats dels projectes hauran de tindre impacte tangible en la Comunitat Valenciana.
• Els costos associats al projecte no podran rebre simultàniament ajudes en el marc d’esta convocatòria i d’altres procedents d’esta o una altra administració o ens públic.
• Pressupost subvencionable del projecte igual o superior a 15.000 euros.

• El projecte ha d’estar enquadrat en algun dels entorns d’especialització contemplats per a l’IVACE en l’àmbit de la I+D i innovació empresarial de l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent de la Comunitat Valenciana (S3 CV)

Més informació:  https://www.ivace.es/index.php/es/ayudas/innovacion-e-i-d/632-innovacion-e-i-d/programas-de-ayudas-para-empresas-2024/56233-innova-cv-innovacion-de-pyme-2023-2-edicion

 

AVÍS LEGAL.

La informació que es mostra en aquesta pàgina fa referencia a ajudes de tercers publicades per l’interés general de les empreses possibles beneficiàries. La informació publicada en cap cas serà vinculant i pot contindre errades de reproducció o traducció. Per a qualsevol aclariment disposeu de la informació oficial relativa a la convocatòria. Utilitzeu les fonts oficials.

Dririgida a: Pime

Import subvencionable:

Pressupost mínim:

Termini de la l’ajuda:

22/02/2024

Entitat gestora:

Per a més informació contacteu amb Acelera Pyme la Ribera de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Comparteix o envia

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.