Consolidem els tallers Acelera Pyme la Ribera al nostre territori!!

 

La Mancomunitat de la Ribera Altra a través del programa Acelera Pyme la Ribera del departament de promoció econòmica, posa de manifest la seua consolidació amb els tallers Accelera al territori. Unes formacions impartides per experts en digitalització i màrqueting que aporten coneixements i eines pràctiques per impulsar els seus negocis i el teixit empresarial en la Ribera Alta.

És fantàstic veure a comerços, persones autònomes i pimes d’altres localitats disposats a desplaçar-se al municipi on es realitzen els tallers.

Aquesta participació activa demostra l’èxit i la importància d’aquestes formacions que demostren un gran interés per les eines i estratègies digitals per impulsar els seus negocis i enriquerir el teixit empresarial.

Transformación digital i ayudas públicas Oficina Acelera Pyme la Ribera 20240620 144502 scaledUn exemple d’aquest èxit va ser el taller “Crea Publicitat amb Meta”, celebrat el passat 20 de juny a Guadassuar, on persones autònomes i pimes de les poblacions com Montserrat, Cotes, Gavarda, Carcaixent, Alginet, Benifaió i altres localitats van assistir a la formació per a aprendre a crear i gestionar campanyes publicitàries efectives a les plataformes de Meta.

Transformación digital i ayudas públicas Oficina Acelera Pyme la Ribera 20240620 144559 copia1 scaled
Aquesta resposta positiva als tallers d’Acelera Pyme la Ribera posa de manifest la seua consolidació com a referent en la formació digital per a les empreses de la comarca. Les formacions impartides per experts en diversos àmbits digitals aporten coneixements i eines pràctiques que permeten als participants millorar la seua presència en línia, augmentar les vendes i fidelitzar clients.

La digitalització és una eina fonamental per a l’èxit empresarial en l’actualitat, i Acelera Pyme la Ribera no només dota a les empreses tallers, a més realitzem assessoraments individualitzats, tantes vegades com ho necessites. Tan sols cal demanar cita prèvia.

Tenim una agenda de tallers Accelera molt àmplia, inscriu-te i continua impulsant el teu negoci.

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.