Ajudes INPYME 2024

OBJECTIU DE L'AJUDA
Ajudes per a donar suport a les inversions productives realitzades per les PYMES de diversos sectors industrials de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2024 (INPYME). Indústria
DESCRIPCIÓ DE L'AJUDA

Ajudes per a donar suport a les inversions productives realitzades per les PYMES de diversos sectors industrials de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2024 (INPYME). Indústria.

 

Beneficiaris: 

Les xicotetes i mitjanes empreses (pimes) privades, que despleguen o vagen a desplegar a la Comunitat Valenciana una activitat industrial productiva vinculada directament als sectors objecte de convocatòria.

Els sectors objete de la convocatòria són: AUTOMOCIÓ, SECTOR ESPACIAL I AERONÀUTICA I SECTOR SEMICONDUCTORS , BIOTECNOLOGIA, PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL, PRODUCCIÓ DE VIDEOJOCS, ANIMACIÓ I REALITAT AUGMENTADA I VIRTUAL, INDÚSTRIA DEL CUIR I DEL CALÇAT, CERÀMICA, VIDRE I MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ NO METÀL·LICS, FABRICACIÓ D’ENVASOS I EMBALATGES, JOGUET, ARTICLES D’ESPORT I ALTRES INDÚSTRIES MANUFACTURERES, FABRICACIÓ DE FUSTA, MOBLES I APARELLS D’IL·LUMINACIÓ, MARBRE, PEDRA NATURAL I ÀRIDS, METALL-MECÀNIC, PAPER I ARTS GRÀFIQUES, PLÀSTIC, INDÚSTRIA QUÍMICA, TÈXTIL, VALORITZACIÓ DE MATERIALS .

ACCIONS SUBVENCIONABLES en 2024: Seran subvencionables els projectes d’inversió que suposen la reindustrialització de de la Comunitat Valenciana, mitjançant la creació d’un nou establiment industrial, l’ampliació, millora o modernització d’un establiment existent, així com la diversificació de la producció o canvis essencials en els processos productius existents en un establiment.

IMPORT: El pressupost mínim subvencionable del projecte d’inversió industrial serà de 20.000 euros, IVA exclòs, excepte per als sectors de la biotecnologia, la producció audiovisual i la producció de videojocs, animació, realitat augmentada i virtual que serà de 10.000 euros, IVA exclòs. Les sol·licituds els pressupostos admesos de les quals com a subvencionables no aconseguisquen aquests imports mínims seran INADMESES.

CUANTIA DE L’AJUDA L’ajuda consistirà en una subvenció màxima del 30% del total de les despeses considerades com a subvencionables, excepte en el cas d’inversions en municipis amb el risc de despoblació, llistats en l’annex IV, i en este cas l’ajuda consistirà en una subvenció màxima del 40% del total de les despeses considerades com a subvencionables. No obstant això, en tots dos casos, l’ajuda màxima a rebre per cada empresa beneficiària no podrà superar els 200.000 euros.

TRAMITACIÓ: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18295

 

AVÍS LEGAL.

La informació que es mostra en aquesta pàgina fa referencia a ajudes de tercers publicades per l’interés general de les empreses possibles beneficiàries. La informació publicada en cap cas serà vinculant i pot contindre errades de reproducció o traducció. Per a qualsevol aclariment disposeu de la informació oficial relativa a la convocatòria. Utilitzeu les fonts oficials.

Dririgida a: PIME

Import subvencionable:

200000

Pressupost mínim:

20000 €

Termini de la l’ajuda:

20/03/2024

Entitat gestora:

Recurso 3
Mancomunitat de la Ribera Alta - Àrea de Promoció Econòmica

▶ Més Informació

Per a més informació contacteu amb Acelera Pyme la Ribera de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Comparteix o envia

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.