Convocatòria ajudes Xpande Digital 2024

OBJECTIU DE L'AJUDA
El Programa Xpande Digital té com a objectiu millorar i reforçar el posicionament on-line de les empreses participants en un país/mercat objectiu concret, mitjançant un assessorament personalitzat.
DESCRIPCIÓ DE L'AJUDA

Descripció

El Programa Xpande Digital té com a objectiu millorar i reforçar el posicionament on-line de les empreses participants en un país/mercat objectiu concret, mitjançant un assessorament personalitzat.

Apliquem una metodologia pròpia per iniciar-te en el màrqueting digital internacional. Et facilitem orientació estratègica en funció del mercat al qual et dirigeixes i del producte/servei que ofereixes, dotant-te a més de les eines necessàries per enfortir-te al mercat escollit i seleccionant les accions més adequades en funció del teu client, producte, servei i país.

Dirigida a

Dirigit a Pimes i autònoms (excepte autònoms societaris o autònoms col·laboradors) que vulguen dissenyar i desenvolupar una estratègia d’internacionalització digital que afavoreix les vendes internacionals a través del comerç electrònic i la millora del seu posicionament digital en un mercat exterior seleccionat.

Hauran de tenir una xifra de negoci mínima de 100.000 € a l’últim exercici tancat i una plantilla mitjana a l’últim exercici (des de l’1 de gener fins al 31 de desembre) d’almenys 1 empleat per compte d’altri.

Despeses Elegibles

El finançament de l’import elegible d’aquestes accions serà aportat en un 60% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i en un 40% per l’empresa beneficiària, per la qual cosa la quantia màxima de l’ajuda que reba l’empresa serà de 3.000 € , sempre que es justifiquen les despeses en els termes i terminis acordats.

Addicionalment, es finançaran els costos indirectes de les empreses , a tipus fix, aplicant el percentatge del 7% dels costos directes subvencionables , segons art. 54 lletra a) del Reglament (UE) 2021/1060.

Accés a publicació de Cámara Valencia

 

AVÍS LEGAL.

La informació que es mostra en aquesta pàgina fa referencia a ajudes de tercers publicades per l’interés general de les empreses possibles beneficiàries. La informació publicada en cap cas serà vinculant i pot contindre errades de reproducció o traducció. Per a qualsevol aclariment disposeu de la informació oficial relativa a la convocatòria. Utilitzeu les fonts oficials.

Dririgida a: PIME, Autònons

Import subvencionable:

3.210€

Pressupost mínim:

Termini de la l’ajuda:

31/07/2024

Entitat gestora:

Cámara Valencia
Recurso 3
Mancomunitat de la Ribera Alta - Àrea de Promoció Econòmica

▶ Més Informació

Per a més informació contacteu amb Acelera Pyme la Ribera de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Comparteix o envia

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.