Oficina Acelera Pyme en ALBERIC

Acelera Pyme la Ribera obri una de les cinc seus disponibles per a l’atenció de les empreses de la Ribera Alta en les instal·lacions de l’Ajuntament d’Alberic. 

Acelera Pyme la Ribera es un programa de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb la participació de l’Ajuntament d’Alberic, y  forma part de la xarxa d’oficines de Red.es, entitat pública adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital mitjançant la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial.

KIT Digital en Alberic. Atenció individualitzada a pimes i autònoms.

Acelera Pyme la Ribera assessora les pimes i autònoms amb l’ajuda del KIT Digital per a realitzar la sol·licitud i com invertir millor el bo del KIT Digital. Si tens cap dubte dels beneficis que les solucions digitals que entren en l’ajuda i com poden millorar la competitivitat de la teua empresa, pots demanar assistència individual en  l’0ficina d’Alberic d’ Acelera Pyme la Ribera.

Descobreix el serveis que t’ofereix Acelera Pyme la Ribera, com ara l’assessorament individualitzat o els Tallers Accelera programats mensualment. Descobreix noves formes d’aplicar la tecnologia al teu negoci o empresa, amb aplicacions i exemples reals de la comarca i amb la participació d’experts en cada àrea.

Assessorament i tallers per a la digitalització de les empreses de la Ribera Alta

Serveis disponibles en l'oficina Acelera Pyme la Ribera en Alberic

Com arribar?

L’oficina d’atenció a les empreses Acelera Pyme en Alberic es troba oberta al públic només amb cita prèvia, en l’Ajuntament d’Alberic.

Les empreses de la Ribera Alta poden sol·licitar, de manera gratuïta, tantes cites com necessiten i podran gestionar des del web i el correu de confirmació, tantes modificacions con calga. A més, per a qualsevol consulta poden contactar amb l’equip tècnic d’Acelera Pyme.

  • Acelera Pyme la Ribera Alberic

    Plaça Constitució, 24,
    46260 Alberic,
    València

HORARI D'ATENCIÓ amb cita prèvia
  • Dimarts 09:00AM - 01:30PM
  • Videoconferència dilluns-divendres 09:00AM - 01:30PM

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.