Oficina Acelera Pyme en Alginet

Acelera Pyme la Ribera obri una de les cinc seus disponibles per a l’atenció de les empreses de la Ribera Alta en les instal·lacions de l’Ajuntament d’Alginet. 

Acelera Pyme la Ribera obri una de les seues oficines disponibles per a l’atenció de les pimes de la Ribera Alta en les instal·lacions de l’Ajuntament d’Alginet.
Acelera Pyme la Ribera és un servei de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb la participació de l’Ajuntament d’Alginet, i forma part de la xarxa d’oficines de Red.es, entitat pública adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital mitjançant la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial.

KIT Digital en Alginet. Atenció individualitzada a pimes i autònoms.

Acelera Pyme la Ribera informa les pimes sobre l’ajuda del KIT Digital, per a realitzar la sol·licitud i com invertir millor el bo del KIT Digital. Si tens algun dubte dels beneficis que les solucions digitals que contempla l’ajuda aporten a la teua empresa i com poden millorar la eficàcia de la teua pime, pots demanar assistència individual en l’oficina d’Alginet d’Acelera Pyme la Ribera.

Descobriu el serveis disponibles a Acelera Pyme la Ribera, com ara l’assessorament individualitzat o els Tallers Accelera programats mensualment. Coneix noves formes d’aplicar la tecnologia al teu negoci o empresa, amb tècniques i exemples reals d’empreses de la comarca i amb la participació de professionals en cada àrea.

Assessorament i tallers per a la digitalització de les empreses de la Ribera Alta

Serveis disponibles en l'oficina Acelera Pyme la Ribera en Alginet

Com arribar?

L’oficina d’atenció a les empreses Acelera Pyme en Alginet es troba oberta al públic només amb cita prèvia, en l’Ajuntament d’Alginet, en la casa del Regador.

Les pimes de la Ribera Alta poden sol·licitar, de manera gratuïta, tantes cites com necessiten i podran gestionar des del web d’Acelera Pyme la Ribera i el correu de confirmació, tantes modificacions con calga. A més, per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’equip tècnic d’Acelera Pyme la Ribera.

  • Acelera Pyme la Ribera Algient

    Calle Mayor, 15,
    46230 Alginet
    València

HORARI D'ATENCIÓ amb cita prèvia
  • Dilluns 09:00AM - 01:30PM
  • Videoconferència dilluns-divendres 09:00AM - 01:30PM

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.