Oficina Acelera Pyme en Carlet

Acelera Pyme la Ribera obri una de les cinc seus disponibles per a l’atenció de les empreses de la Ribera Alta en les instal·lacions de l’Ajuntament de Carlet. 

Acelera Pyme la Ribera obri una de les seus disponibles per a l’atenció de les pimes de la Ribera Alta en les oficines públiques de l’Ajuntament de Carlet.
Acelera Pyme la Ribera és un servei de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb la participació de l’Ajuntament de Carlet, i forma part de la xarxa de Red.es, entitat pública adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital mitjançant la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial.

KIT Digital en Carlet. Atenció individualitzada a pimes i autònoms.

Acelera Pyme la Ribera assessora les empreses sobre l’ajuda del KIT Digital, per a demanar i com invertir millor el bo del KIT Digital. Si tens cap dubte dels avantatges que les solucions digitals que permet l’ajuda aporten a la teua empresa i com poden millorar la eficàcia de la teua empresa, pots demanar assistència individual en l’oficina de Carlet d’Acelera Pyme la Ribera.

Descobriu el serveis que t’ofereix Acelera Pyme la Ribera, com ara l’assessorament individualitzat o els Tallers Accelera programats mensualment. Troba noves formes d’aplicar la tecnologia al teu negoci o empresa, amb aplicacions i exemples reals d’empreses de la comarca i amb la participació de professionals en cada àrea.

Assessorament i tallers per a la digitalització de les empreses de la Ribera Alta

Serveis disponibles en l'oficina Acelera Pyme la Ribera en Carlet

Com arribar?

L’oficina d’atenció a les empreses Acelera Pyme en Carlet es troba oberta al públic només amb cita prèvia, en l’edifici de l’ADL i espai Labora de Carlet.

Les pimes i autònoms de la Ribera Alta poden sol·licitar, com a servei públic, tantes cites com necessiten i podran gestionar des del web d’Acelera Pyme la Ribera i el correu de confirmació, tantes modificacions con calga. A més, per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’equip tècnic d’Acelera Pyme la Ribera.

  • Acelera Pyme la Ribera Carlet

    Carrer Lluís Vives, 28
    46240 Carlet
    València

HORARI D'ATENCIÓ amb cita prèvia
  • Dimecres 09:00AM - 01:30PM
  • Videoconferència dilluns-divendres 09:00AM - 01:30PM

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.