Oficina Acelera Pyme en Castelló

Acelera Pyme la Ribera atén les empreses de la Ribera Alta en les instal·lacions de l’Ajuntament de Castelló. 

Acelera Pyme la Ribera obri una de les seues oficines disponibles per a l’atenció de les empreses de la Ribera Alta en les instal·lacions de l’Ajuntament de Castelló.
Acelera Pyme la Ribera és un programa de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb la participació de l’Ajuntament de Castelló, i forma part de la xarxa d’oficines de Red.es, entitat pública adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital mitjançant la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial.

KIT Digital en Castelló. Atenció individualitzada a pimes i autònoms.

Acelera Pyme la Ribera informa les pimes sobre l’ajuda del KIT Digital, per a realitzar la sol·licitud i com aplicar millor el bo del KIT Digital. Si tens algun dubte dels beneficis que les solucions digitals que permet l’ajuda aporten a la teua empresa i com poden millorar la eficiència del teu negoci, pots demanar assistència individual en l’oficina de Castelló d’Acelera Pyme la Ribera.

Descobriu el serveis que t’ofereix Acelera Pyme la Ribera, com ara l’assessorament individualitzat o els Tallers Accelera programats mensualment. Descobreix noves formes d’aplicar la tecnologia al teu negoci o empresa, amb aplicacions i exemples reals d’empreses de la Ribera Alta i amb la participació d’experts en cada àrea.

Assessorament i tallers per a la digitalització de les empreses de la Ribera Alta

Serveis disponibles en l'oficina Acelera Pyme la Ribera en Castelló

Com arribar?

L’oficina d’atenció a les empreses Acelera Pyme en Castelló es troba oberta al públic només amb cita prèvia, en el primer pis de la Biblioteca de Castelló.

Les empreses de la Ribera Alta poden sol·licitar, com a servei públic, tantes cites com necessiten i podran gestionar des del web d’Acelera Pyme la Ribera i el correu de confirmació, tantes modificacions con siguen necessaries. A més, per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’equip tècnic d’Acelera Pyme la Ribera.

 • Acelera Pyme la Ribera Castelló

  Biblioteca 1er pis
  Carrer Major 16,
  46270 Castelló
  València

HORARI D'ATENCIÓ amb cita prèvia
 • Dijous 09:00AM - 01:30PM
 • Videoconferència dilluns-divendres 09:00AM - 01:30PM

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.