Política de cookies (de la UE)

Aquesta política de galetes es va actualitzar per última vegada el 14 de desembre de 2022 i s’aplica als ciutadans i residents legals permanents de l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa.

1. Introducció

El nostre lloc web, https://acelerapymelaribera.com (en endavant: “el lloc web”) utilitza galetes i altres tecnologies relacionades (per conveniència totes les tecnologies es coneixen com a “galetes”). Les galetes també són col·locades per tercers que hem compromès. En el document següent us informem sobre l’ús de les galetes al nostre lloc web.

2. Què són les galetes?

Una galeta és un petit fitxer senzill que s’envia juntament amb les pàgines d’aquest lloc web i que el vostre navegador emmagatzema al disc dur del vostre ordinador o un altre dispositiu. La informació que s’emmagatzema en ella pot ser retornada als nostres servidors o als servidors de tercers rellevants durant una visita posterior.

3. Què són els scripts?

Un script és un fragment de codi de programa que s’utilitza per fer que el nostre lloc web funcione  correctament i interactivament. Aquest codi s’executa al nostre servidor o al vostre dispositiu.

4. Què és un beacon?

Un beacon web (o una etiqueta de píxel) és una petita peça invisible de text o imatge en un lloc web que s’utilitza per controlar el trànsit en un lloc web. Per tal de fer-ho, s’emmagatzemen diverses dades sobre tu mitjançant fars web.

5. Galetes

5.1 Galetes tècniques o funcionals

Algunes galetes asseguren que certes parts del lloc web funcionen correctament i que les vostres preferències d’usuari continuen sent conegudes. Col·locant galetes funcionals, us facilitarem la visita al nostre lloc web. D’aquesta manera, no cal introduir la mateixa informació en repetides ocasions quan visitem el nostre lloc web i, per exemple, els articles romanen en el vostre carretó de la compra fins que hàgiu pagat. Podem posar aquestes galetes sense el vostre consentiment.

5.2 Galetes estadístiques

Utilitzem galetes estadístiques per optimitzar l’experiència del lloc web per als nostres usuaris. Amb aquestes galetes estadístiques obtenim informació sobre l’ús del nostre lloc web. Us demanem permís per col·locar galetes estadístiques.

5.3 Galetes de màrqueting i seguiment

Les galetes de màrqueting o de seguiment són galetes o qualsevol altra forma d’emmagatzematge local, que s’utilitzen per crear perfils d’usuari per mostrar publicitat o per fer un seguiment de l’usuari en aquest lloc web o en diversos llocs web amb finalitats de màrqueting similars.

5.4 Xarxes socials

A la nostra pàgina web, hem inclòs contingut de Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram per promoure pàgines web (p. ex. “like”, “pin”) o compartir (p. ex. “tweet”) a xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram. Aquest contingut està incrustat amb codi derivat de Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram i llocs de galetes. Aquest contingut pot emmagatzemar i processar certa informació per a la publicitat personalitzada.

Llegiu la declaració de privadesa d’aquestes xarxes socials (que poden canviar regularment) per a llegir què fan amb les vostres dades (personals) que processen utilitzant aquestes galetes. Les dades que es recuperen són anònimes tant com sigua possible. Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram es troben als Estats Units.

6. Galetes col·locades

7. Consentiment

Quan visiteu el nostre lloc web per primera vegada, us mostrarem una finestra emergent amb una explicació sobre les galetes. Tan aviat com feu clic a “Sar preferències”, consentiu utilitzar les categories de galetes i connectors que heu seleccionat a la finestra emergent, com es descriu en aquesta política de galetes. Podeu desactivar l’ús de galetes a través del vostre navegador, però tingueu en compte que el nostre lloc web pot no funcionar correctament.

7.1 Gestiona la configuració del consentiment

L’emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l’ús d’un servei específic explícitament sol·licitat per l’abonat o usuari, o amb l’únic propòsit de dur a terme la transmissió d’una comunicació a través d’una xarxa de comunicacions electròniques.
Estadísticas

L’emmagatzematge o accés tècnic que és utilitzat exclusivament amb finalitats estadístics.

L’emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a crear perfils d’usuari per a enviar publicitat, o per a rastrejar a l’usuari en una web o en diverses web amb finalitats de màrqueting similars.

8. Activar/desactivar i suprimir galetes

Podeu utilitzar el vostre navegador d’Internet per a suprimir automàticament o manualment les galetes. També podeu especificar que algunes galetes no es poden col·locar. Una altra opció és canviar la configuració del vostre navegador d’Internet perquè rebeu un missatge cada vegada que es col·loqui una galeta. Per a més informació sobre aquestes opcions, consulteu les instruccions a la secció Ajuda del navegador.

Tingueu en compte que el nostre lloc web pot no funcionar correctament si totes les galetes estan inhabilitades. Si suprimiu les galetes del navegador, es tornaran a col·locar després del vostre consentiment quan visiteu els nostres llocs web de nou.

9. Els vostres drets respecte a les dades personals

Teniu els següents drets respecte a les vostres dades personals:

Té dret a saber per què es necessiten les seves dades personals, què ocorrerà amb elles i quant temps es conservarà.
Dret d’accés: té dret a accedir a les seves dades personals que coneixem.
Dret a la rectificació: teniu dret a complementar, corregir, suprimir o bloquejar les vostres dades personals sempre que vulgueu.
Si ens doneu el vostre consentiment per a processar les vostres dades, teniu dret a revocar aquest consentiment i a suprimir les vostres dades personals.
Dret a transferir les vostres dades: teniu dret a sol·licitar totes les vostres dades personals del responsable i transferir-les íntegrament a un altre responsable.
Dret a l’objecte: podeu oposar-vos al processament de les vostres dades. Ho complim, tret que existeixin motius justificats per al seu tractament.
Per exercir aquests drets, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Consulteu les dades de contacte a la part inferior d’aquesta política de galetes. Si tens una queixa sobre com manegem les teves dades, ens agradaria sentir de tu, però també tens el dret de presentar una queixa a l’autoritat supervisora (l’Autoritat de Protecció de Dade

10. Detalls del contacte

Per a les preguntes i/o comentaris sobre la nostra política de galetes i aquesta declaració, contacteu amb nosaltres utilitzant els següents detalls de contacte:

Mancomunitat de la Riberal Alta
Carrer del Taronger, 116, 46600 Alzira (València)
Espanya
Lloc web: https://acelerapymelaribera.com
Correu electrònic: oficina@acelerapymelaribera.com

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.