II Encontre de les Oficines Acelera Pyme

Dilluns 17 de juny la nostra Cap de Serveis de Promoció Econòmica, Gema March Redal i la presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta Paqui Momparler en representació de l’Oficina Acelera Pyme la Ribera, van estar presents al II Encuentre de les Oficines Acelera Pyme celebrat a Madrid.

En l’actualitat la xarxa d’Oficines Accelera Pime compta amb 156 punts d’atenció: 68 són gestionades per la xarxa de Cambres de Comerç, 33 depenen de diferents associacions empresarials i col·legis professionals; i altres 55 operen en l’àmbit rural, en municipis de menys de 20.000 habitants, amb la participació de diferents administracions locals.
En aquest esdeveniment es va poder valorar la importància de la xarxa d’Oficines Acelerapyme per impulsar i la transformació digital de pimes, autònoms i emprenedors.

Transformación digital i ayudas públicas Oficina Acelera Pyme la Ribera Imagen de WhatsApp 2024 06 17 a las 16.16.22 22feb8ff

A més, ha servit com a punt de trobada i intercanvi d’experiències de la xarxa d’Oficines Acelerapyme.

Dos taules redones per posar en valor l’efecte transformadores de les pymes a través de les oficines acelera pyme.

L’acte  va servir per coneixer de primera mà el nou programa kit consulting dirigit a empreses de entre 10 i menys del 250 treballadors.

Ha tancat l’acte, Jesús Herrero, director general de Red.es on ha posat em valors la tasca de les oficines.

Acelera pyme la Ribera, oficina rural, continuem treballant per enriquir nostre teixit empresarial amb la digitalització.

Pots veure l’acte de II encontre de les Oficines Acelera Pyme per veure la importancia de la oració de les diferentes entitats i associaciones per construir un ecosistema de referencia de les pymes, autónoms i emprendedors.

+ informació: Acelera Pyme la Ribera 

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.