El Kit Digital per a pimes en la Ribera Alta

L’ajuda del Kit Digital és una gran oportunitat per a les empreses de la Ribera Alta per a digitalitzar processos i trobar noves oportunitats de negocio i transformar la empresa de forma més productiva i rendible.

Acelera Pyme la Ribera és la finestra de Red.es en la Ribera Alta i ofereix assessorament en digitalització per a totes les empreses de la Ribera Alta.

Per ajudar-te a entendre què és i en què consisteix aquesta ajuda, responem les preguntes més freqüents que ens han traslladat les empreses.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa que ofereix Red.es per ajudar a les petites i mitjanes empreses (pimes) i autònoms a digitalitzar els seus negocis. Aquest programa té com a objectiu fomentar la transformació digital perquè les empreses puguen millorar la seva competitivitat i eficiència.

Qui pot demanar el Kit Digital?

El Kit Digital està dirigit a pimes i autònoms amb seu social o establiment a Espanya. Per ser elegible, l’empresa o autònom no pot tenir més de 50 treballadors i un volum de negoci anual inferior a 10 milions d’euros.

Què es necessita per a demanar el Kit Digital?

Per a sol·licitar el Kit Digital, l’empresa o autònom necessita tenir un DNI electrònic, un certificat digital o Cl@ve, així com estar donat d’alta en el cens d’activitats econòmiques (IAE).

Com es demana el Kit Digital?

La sol·licitud del Kit Digital es realitza a través de la pàgina web de Red.es. Cal omplir un formulari amb les dades de l’empresa o autònom, així com aportar la documentació necessària. També es pot sol·licitar el Kit Digital a través de les cambres de comerç i altres entitats col·laboradores.

Quan tarda en que t’atorguen el Kit Digital?

Un cop presentada la sol·licitud del Kit Digital, el termini màxim per a l’atorgament de l’ajuda és de 6 mesos.

Com saber si m’han aprovat el Kit Digital?

Es pot consultar l’estat de la sol·licitud del Kit Digital a través de la pàgina web de Red.es o bé mitjançant un correu electrònic que s’enviarà a l’adreça que s’haja indicat en la sol·licitud.

Ara que hem respost a aquestes preguntes, és important destacar que el Kit Digital ofereix una ajuda econòmica per finançar la digitalització de les empreses pimes i autònoms. Aquesta ajuda pot arribar fins als 12.000 euros per empresa o autònom.

Si teniu més qüestions sobre el Kit Digital, podeu demanar una cita d’Assessorament Individualitat i l’equip d’Acelra Pyme la Ribera us atendrà de manera presencial o en videoconferència.

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.