Oficina Acelera Pyme en Montserrat

Acelera Pyme la Ribera obri una de les cinc oficines d’atenció a les pimes de la Ribera Alta en l’Ajuntament de Montserrat. 

Acelera Pyme la Ribera obri una de les seues oficines disponibles per a l’atenció de les petites i mitjanes empreses de la Ribera Alta en les dependències municipals de l’Ajuntament de Montserrat.
Acelera Pyme la Ribera és un projecte de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb la participació de l’Ajuntament de Montserrat, i forma part de la xarxa de Red.es, entitat pública adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital mitjançant la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial.

KIT Digital en Montserrat. Atenció individualitzada a pimes i autònoms.

Acelera Pyme la Ribera informa les empreses sobre l’ajuda del KIT Digital, per a sol·licitar i com invertir millor el bo del KIT Digital. Si tens algun dubte dels beneficis que les solucions digitals que entren en l’ajuda aporten a la teua empresa i com poden millorar la eficiència de la teua pime, pots demanar una reunió individual en l’oficina de Montserrat d’Acelera Pyme la Ribera.

Descobriu el serveis que t’ofereix Acelera Pyme la Ribera, com ara l’assessorament individualitzat o els Tallers Accelera programats mensualment. Troba noves formes d’aplicar la tecnologia al teu negoci o empresa, amb casos i exemples reals d’empreses de la Ribera Alta i amb la participació d’experts en cada àrea.

Assessorament i tallers per a la digitalització de les empreses de la Ribera Alta

Serveis disponibles en l'oficina Acelera Pyme la Ribera en Montserrat

Com arribar?

L’oficina d’atenció a les empreses Acelera Pyme en Montserrates troba oberta al públic només amb cita prèvia, en l’Ajuntament de Montserrat.

Les pimes i autònoms de la Ribera Alta poden sol·licitar, de manera gratuïta, tantes cites com necessiten i podran gestionar des del web d’Acelera Pyme la Ribera i el correu de confirmació, tantes modificacions con calga. A més, per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’equip tècnic d’Acelera Pyme la Ribera.

  • Acelera Pyme la Ribera Montserrat

    Av. Blasco Ibánez, 51
    46192 Montserrat
    València

HORARI D'ATENCIÓ amb cita prèvia
  • Divendres 09:00AM - 01:30PM
  • Videoconferència dilluns-divendres 09:00AM - 01:30PM

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.