Nova solució digital “llocs de treball segurs” que inclou un ordinador amb el Kit Digital

El Ministeri per a la transformació digital i de la funció pública ha publicat l’11 de maig una modificació de les bases que regulen l’ajuda del Kit Digital.

Una de les modificació de les bases reguladores és l’actualització del catàleg de solucions de digitalització per a entitats compreses en el segment III.

A partir d’ara aquelles microempreses i autònoms amb menys de 3 treballadors podran demanar la solució “Lloc de treball segur” fins a un màxim de 1000€, inclós un dispositiu hardware. 

Aquesta solució digital pretén  afavorir l’ automatització de tasques, gestió efectiva de les dates i la comunicació fluida en un entorn de seguretat, per tant, el dispositiu  deurà incorporar una solució de ciberseguritat amb els requisits mínims associada a la categoria de solució X. ciberseguretat ( antimalware, antispyware, correu segur, navegació segura, anàlisis i detecció d’amenaces, entre altres)

Els dispositius subvencionables en aquesta categoria de solució digital podran ser: ordinadors portàtils o ordenadores de sobretaula nou, amb uns requisits mínims segons les bases reguladores.

Una vegada finalitzada els dotze mesos de prestació del servei, el beneficiari podrà adquirir la propietat del hardware, previ pagament a l’agent digitalitzador adherir del valor residual de l’equipament. Com màxim, l’import del valor de la compra serà del 15% de l’import de l’acord firmat (import de la solució).  En cas que el beneficiari no efectue el pagament de l’import, l’agent digitalitzador adherit podrà recuperar l’equipament.

Si estàs interessat/da en conéixer aquesta solució digital, demana un assessorament individualitzat  i te l’expliquem la solució digital.

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.