Resum Webinar sobre Kit Digital i Kit Consulting amb la col·laboració de l’Agrupació Empresarial d’Algremesí

D’entre les activitats programades per Acelera Pyme la Ribera, hem dut a terme un webinar amb la col·laboració d’EMPAL, Agrupació d’Empresaris d’Algemesí, dirigit a pimes i autònoms de la Ribera Alta. Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de Salut Navarro, gerent d’EMPAL, i els tècnics de digitalització d’Acelera Pyme la Ribera. Si no vas poder assistir, pots veure el webinar complet a YouTube.

Evolució del Kit Digital

Durant el webinar, es va tractar l’evolució de l’ajuda del Kit Digital des de les seues bases originals fins a les diverses modificacions que s’han aplicat al llarg del temps. Es va destacar l’ampliació dels segments IV i V, així com l’extensió del període de sol·licitud del segment III. Aquestes modificacions han permès que més empreses puguen accedir a les ajudes i beneficiar-se de les solucions digitals disponibles.

Noves dolucions digitals

Un dels punts més destacats va ser la presentació de les noves solucions digitals que amplien el catàleg del Kit Digital. En especial, es va parlar de la solució de l’ordinador, una eina essencial que les empreses del segment III poden aconseguir per millorar la seua infraestructura tecnològica.

Calendari de sol·licituds

També es va abordar el calendari de sol·licituds del Kit Digital, oferint una visió clara de les dates clau per a cada segment. Aquesta informació és crucial per a les empreses que volen planificar la seua estratègia de digitalització i assegurar-se que no perden cap oportunitat d’accés a les ajudes.

Assessorament expert i gratuït

Des d’Acelera Pyme la Ribera, com a entitat pública, oferim assessorament expert i gratuït a les empreses. Aquest servei és fonamental per a guiar les PIMES i autònoms en el procés de sol·licitud de les ajudes i en la implementació de les solucions digitals més adequades per a les seues necessitats.

Kit Consulting

Un altre tema important tractat va ser el Kit Consulting. Es van explicar les característiques d’aquesta ajuda, els segments d’empresa que poden accedir-hi i la quantitat de l’ajuda disponible. A més, es van detallar les diverses solucions d’assessorament que es poden demanar, oferint una àmplia gamma d’opcions per a les empreses que necessiten suport en la seua transformació digital.

Torna a veure aquest webinar

Aquest webinar ha estat una oportunitat única per a les PIMES i autònoms de la Ribera Alta per a conéixer de primera mà les novetats i oportunitats que ofereix el Kit Digital. Si vols més informació, no dubtes a visitar les webs d’Acelera Pyme la Ribera i Acelera Pyme.


Per a descarregar les diapositives de la presentació, fes clic ací.

No et perdes cap detall i aprofita totes les ajudes disponibles per a impulsar la digitalització de la teua empresa!

 

Pròximament

Ho sentim 😔
Aquesta pàgina encara no està operativa. Hi estem treballant.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Tota la informació de digitatlització i ajudes al teu correu.
No es comparteixen dades amb tercers. Consulteu les condicions de privacitat.
Registra't
[wppb-register]
Identifica't
[wppb-login]

No disposes de compte? Registra’t.